Dan Todor

Peste 20 de ani de experiență de succes în marketing strategic și management operațional

Director executiv cu înaltă calificare, Dan Todor este membru independent al Consiliului de Administrație Chimcomplex din august 2021.

Expertiza și experiența domnului Todor în managementul schimbării și crizelor, cu accent pe strategiile de afaceri, a fost practicată în funcții de conducere și administrație în companiile multinaționale în care a activat.

Dl Todor a lucrat pentru Guvernul Germaniei în România în consultanță în afaceri promovând investiții pentru industria românească.

A coordonat elaborarea și implementarea campaniei de comunicare integrată pentru informarea populației din Romania cu privire la introducerea impozitului pe venitul global – cea mai mare campanie de comunicare integrată din România.

Dl Todor a fost membru al Consiliului de Administrație al Praktiker România și Director General ad-interim, responsabil cu strategia de marketing, lansarea și poziționarea Praktiker pe locul 1 în retailul de bricolaj românesc.

A condus multinaționala Hager România, din funcția de administrator și director general, parte a grupului Hager prezent pe 4 continente, cu 20 de unități de producție în 11 țări, peste 11.500 de angajați și o cifră de afaceri de 2,5 miliarde de euro.

Domnul Todor a absolvit studiile MBA ale Academiei de Studii Economice din București și Fachhochschule Gelsenkirchen din Germania cu dublă certificare.