Fabrică de Polioli Speciali

O NOUĂ FABRICĂ DE POLIOLI SPECIALI

În 2022 am finalizat noua noastră fabrică de polioli, cu o investiție de 40 milioane de euro, care ne-a mărit capacitatea de producție la peste 187.000 de tone pe an.

Fabrica noastră este una dintre cele mai moderne din Europa și din întreaga lume.

Conceptul său este integral – adică aici are loc nu doar producția poliolilor, ci și proiectarea, pe care o facem împreună cu clienții, adaptând formula în funcție de nevoie acestora, ingineria de produs, asistența tehnică pentru clienți, și chiar și colectarea în vederea reciclării.

Aici vor fi produși și polioli speciali, cum ar fi poliolii vegetali, din ulei de ricin, sau poliolii ignifugați, care vor fi folosiți în poliuretanul pentru construcții, utilizat de exemplu la renovarea saloanelor de spital.

Noua fabrică beneficiază de experiența Centrului de Cercetare și Dezvoltare Avansată a Poliolilor deja existent pe platformă. Aceasta operează de peste 40 de ani și cooperează cu clienții noștri din toată lumea şi cu laboratoarele universităţilor şi instituţiilor de cercetare românești și internaționale.

Dar ce este și mai impresionant este că noua fabrică va asigura nu doar stabilitatea locurilor de muncă ale angajaților noștri, ci și a peste 5.000 de salariați ai furnizorilor și partenerilor.

Inaugurare

Prezentare

Descarcă broșura de prezentare

Descarcă Broșura