Reușitele noastre

Chimcomplex are prevăzută în strategie o dinamică accelerată pentru următorii 2 ani și o serie ambițioasă de investiții susținute prin programe finanțate de fonduri europene și PNRR. Strategia companiei se concentrează pe obiective concrete, inclusiv decarbonizarea, valorificarea energiei hidrogenului, dezvoltarea energiei verzi regenerabile și diversificarea producției.

O nouă fabrică de polioli speciali

În 2022 am finalizat noua noastră fabrică de polioli, cu o investiție de 40 milioane de euro, care ne-a mărit capacitatea de producție la peste 187.000 de tone pe an.

Fabrica noastră este una dintre cele mai moderne din Europa și din întreaga lume.

Află mai mult

Centrala de cogenerare de 49,6 MW

Cea mai mare centrală de cogenerare de înaltă eficiență construită în România în ultimii 11 ani urmează să fie dată în folosință în această vară pe platforma Chimcomplex de la Râmnicu Vâlcea.

Află mai mult

Proiectul „Investing in innovative green technology to produce new environmentally friendly polyols at CHIMCOMPLEX”

Chimcomplex SA Borzești derulează pe platforma Râmnicu Vâlcea, începând cu data de 19 aprilie 2022, proiectul „Investing in innovative green technology to produce new environmentally friendly polyols at Chimcomplex”.

Află mai mult

Centrală de trigenerare

Energia viitorului este aici și acum, și suntem mândri să anunțăm că acest proiect impresionant a primit cofinanțare din partea Fondului European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Află mai mult

Proiect de construcție a unei centrale de “Cogenerare de înaltă eficiență pe gaz, flexibilă, în sectorul încălzirii centralizate Rm. Vâlcea”

Proiectul vizează realizarea unei centrale de cogenerare de înaltă eficiență care să
deservească municipiul Râmnicu Vâlcea începând cu anul 2026.

Află mai mult

Înfiinţarea unei unităţi noi sustenabile de producţie de rășini epoxidice pe bază de sinteză epiclorhidrină la Chimcomplex S.A Borzești

Unitatea de producție are ca obiectiv principal asigurarea independenţei totale a României de importurile de chimicale prin fabricarea locală a răşinilor epoxidice.

Află mai mult