Creștem sustenabil prin inovație

Ne-am propus o strategie de creștere constantă și sustenabilă.

Dispunem de forță de muncă bine pregătită iar, împreună, specialiștii de pe platformele noastre au realizat o performanță deosebită de a ne aduce cu un pas înaintea pieței regionale. Integrarea platformelor a adus îmbunătățirea serviciilor noastre adresate clienților: securizarea lanțului de aprovizionare, dezvoltarea de noi produse, procese mai eficiente.

În prezent explorăm alternative tehnologice și de investiții care ne vor permite să progresăm în mod sustenabil și progresiv și să asigurăm tranziția energetică prin tehnologia de utilizare și stocare a hidrogenul verde sau captarea și utilizarea dioxidului de carbon.

Suntem alături de angajații noștri la fiecare pas

Ne bazăm pe 1500 de profesioniști. Investim în echipele noastre pentru a realiza împreună cele mai mari proiecte din industria chimică din România.

Angajații Chimcomplex beneficiază de un mediu de lucru profesionist și de dezvoltare, relații de muncă echitabile, aprecierea obiectivă a performanțelor, siguranță și securitate personală.

Sănătatea și securitatea sunt prioritatea noastră

Obiectivul nostru este de a oferi un mediu de lucru sigur pentru fiecare angajat.

Chimcomplex respectă cu strictețe cerințele legislației privind siguranța în producție.

Compania efectuează în mod regulat evaluarea și gestionarea riscurilor de siguranță, întărește sistemul de control pentru gestionarea situațiilor de urgență și crește gradul de conștientizare a importanței măsurilor de siguranță și securitate a angajaților, pentru a preveni tot felul de accidente.

Siguranța, prioritatea noastră, nu este negociabilă, de aceea sperăm să menținem la zero numărul de accidente pe tot parcursul anilor viitori.

Suntem implicați în comunitate

Noi, angajații Chimcomplex ne dorim să trăim într-un mediu curat pe care să îl
transmitem în condiții bune și copiilor și nepoților noștri. Ne dorim să creăm produse curate utilizând procese care să nu afecteze natura. Ne dorim să ne asigurăm că fiecare coleg lucrează în siguranță și ajunge acasă sănătos după muncă.
Pilonii principali de responsabilitate socială corporativă sunt: protecția mediului, preocuparea pentru oameni, educația și cultura.

Avem grijă de mediu pentru ziua de mâine

Chimcomplex își asumă angajamentul de a investi în recuperare și reciclare prin dezvoltarea unui mix de tehnologie, uz moderat și eficiență crescută pentru a conserva resursele, atât la nivelul activităților interne, cât și în raport cu clienții.

Consumul de resurse naturale este atent monitorizat și ne asigurăm că acestea sunt utilizate eficient și înglobate în produse utile comercializate. Operăm utilaje și echipamente eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, dezvoltăm procese de fabricație care utilizează deșeuri provenite din alte procese industriale (acid clorhidric uzat și țunder – deșeuri de fier vechi), cu obținerea de produse cu o largă utilizare, în diverse domenii de actualitate (clorura ferică).