De ce aleg partenerii să lucreze cu noi

Expertiza și experiența acumulată în timp garantează calitatea produselor pe care le oferim clienților noștri. Suntem parte a progresului, producem în mod sustenabil materialele de care societatea are nevoie, cercetăm, inovăm constant și suntem preocupați de impactul pe care îl avem asupra mediului și de siguranța și sănătatea angajaților noștri.

CINE ESTE CHIMCOMPLEX?

Suntem unul din cei mai importanţi fabricanţi de produse chimice din România cu o istorie de peste 60 de ani. Compania operează cel mai mare combinat chimic din România, având 2 platforme la Onești și Râmnicu Vâlcea și suntem cel mai mare exportator cu capital privat românesc

SITUAȚII FINANCIARE CONSOLIDATE STATUTARE


ESEF – 31.12.2022

SITUAȚII FINANCIARE INDIVIDUALE STATUTARE


ESEF – 31.12.2022

INREGISTRARI TELECONFERINTE

Rezultate financiare preliminare 2021

PREȚ ACȚIUNI

Acțiunile emise de Chimcomplex SA Borzești sunt tranzacționate pe Bursa de Valori București pe baza Deciziei nr. 803/21.07.2015. Chimcomplex Borzești, companie prezentă pe piața de capital românească din noiembrie 1996, a debutat pe 17 ianuarie 2022, pe Piața Reglementată a Bursei sub simbolul bursier CRC, ca urmare a transferului de pe piața AeRO.
La momentul transferului, Chimcomplex Borzești era cea mai mare companie listată pe piața AeRO, cu o capitalizare bursieră de aproape 8 miliarde lei. Utilizând linkul de mai jos se poate accesa site-ul Bursei de Valori Bucuresti, unde se pot găsi date de tranzacționare pentru acțiunile Chimcomplex SA (simbol CRC) și reprezentarea grafică a evoluției prețului și volumului acestora.

Accesează Bursa de Valori

STRUCTURA ACȚIONARIATULUI

Structura sintetică a acționarilor companiei la data de 26 noiembrie 2021

Simbol bursier

CRC

Capital social

304.907.851,00 lei

C.U.I.960322

Număr acționari

7.243

Valoare nominală

1 leu