Inovație și tehnologie

Ne concetrăm pe cercetarea privind îmbunătățirea proceselor și a produselor existente, în vederea reducerii costurilor de exploatare, dar și pe dezvoltarea unor procese și produse fundamental noi, care pot îmbunătăți competitivitatea companiei pe piață, pe termen lung.

Inovația înseamnă oameni care se implică, care gândesc și transformă procesele, iar totul pornește de la pasiune și talent.

Reciclăm chimic de mai mulți ani. Anual reciclăm peste 1.000 de tone de acid clorhidric. Continuăm investițiile în noile tehnologii care vor crește masa de C02 pe care o vom capta și reprocesa în 12 produse finite, de pe 6 linii de fabricație.

Proiectele de inovație și flexibilitatea echipelor de dezvoltare sunt atuurile companiei, de aceea produsele noastre sunt exportate și utilizate în peste 43 țări din Europa, Asia și Africa.

Captăm și reprocesăm peste 50.000 tone de C02 an de an. Chimcomplex absoarbe CO2 emis de alte industrii și îl folosește in procesele chimice alături de hidrogen.

APROAPE DE ANGAJAȚII NOȘTRI

Prin programe moderne de formare, angajații noștri au posibilitatea să-și actualizeze atestatele și calificările profesionale, dar și să dobândească noi abilități de leadership, feedback și comunicare, organizare și coordonare, motivație și implicare.
La Chimcomplex acordăm atenție și aderăm la promovarea valorilor, a legislației naționale și a normelor de conduită adoptate de organismele naționale și internaționale.
Vrem să ne asigurăm că fiecare coleg lucrează în siguranță și ajunge acasă sănătos de la locul de muncă.

SĂNĂTATE ȘI SECURITATE

Chimcomplex respectă cu strictețe cerințele reglementărilor sănătății și siguranței în producție. Compania efectuează în mod regulat evaluarea și gestionarea riscurilor de siguranță, consolidează sistemul de control pentru gestionarea situațiilor de urgență și derulează campanii de sensibilizare a angajaților cu privire la importanța măsurilor de siguranță și securitate, pentru a preveni toate tipurile de accidente.

Siguranța, prioritatea noastră, nu este negociabilă, așa că sperăm să menținem la zero numărul de răniți, atât la locul de muncă, cât și în timpul liber, pe tot parcursul acestui an. Scopul nostru este de a oferi un mediu de lucru sigur pentru fiecare angajat.

PROIECTE DE IMPLICARE SOCIALĂ

Inițiativele noastre responsabile din punct de vedere social se fac în domeniul protecției mediului, culturii, educației și siguranței angajaților. Plantăm copaci, sprijinim instituțiile de învățământ și derulăm programe de siguranță pentru colegii noștri.

Avem o mare responsabilitate în ceea ce privește dezinfectarea și, de asemenea, clorinarea apelor potabile și de piscină. Am avut mare grijă în timpul acestei pandemii de Covid-19 să distribuim produsele noastre la nivel național și internațional și să încurajăm dezinfectarea.

PROTECȚIA MEDIULUI

Vrem să trăim într-un mediu curat, pe care îl putem transmite în condiții bune copiilor și nepoților noștri.

Dorim să creăm produse curate folosind procese care nu afectează natura. Dăm valoare resurselor naturale românești pentru o viață mai bună fiind extrem de atenți la impactul pe care îl avem asupra mediului. Reducerea amprentei de carbon este unul dintre obiectivele principale ale strategiei noastre de dezvoltare.